Köp elcykelbatterier och paket online hos Boxbike.se

Bygg din egen elcykel? Läs mera hos boxbike.se

Det är ren och skär frihet att åka elcykel, och vill du spara pengar – fundera på om du inte ska bygga din egen. Det kan du göra med ett elcykelpaket från Boxbike.se som innehåller alla delar du behöver. Du kan bygga om din lådcykel, fatbike eller din helt vanliga cykel. Det är inte alltid man har lust eller ork att trampa sig fram och tillbaka till jobbet dag efter dag. Då är det trevligt med en liten energiboost i form av en elmotor. När du bygger din elcykel med ett komplett kit kan du spara betydande summor jämfört med att investera i en helt ny elcykel. Montera din egen elmotor och och du är strax redo att ta dig an de svenska cykelvägarna. Boxbike.se levererar snabbt till hela Sverige och har ett av Nordens största sortiment vad gäller reservdelar och batterier till cyklar med elmotor.

Elcykelbatterier till vettiga priser

Köp ditt nya elcykelbatteri hos Boxbike.se som säljer flera olika typer av batterier för elcyklar. Letar du efter ett batteri till din 24-, 36- eller 48-volts elcykel? Ta en titt online hos Boxbike.se, som också är redo att svara på alla dina frågor när du behöver ett nytt batteri. Du behöver förstås veta hur många volt din elcykel drivs med. Andra saker att tänka på är hur lång livslängd batteriet ska ha, och vilket märke du föredrar. Har du några funderingar över vilket elcykelbatteri du behöver, bara fråga så får du hjälp. Batterierna från Boxbike.se är både billigare och ofta bättre än konkurrenternas.

Köp nytt batteri eller ett komplett elcykelpaket för att bygga en helt egen elcykel. Läs mer online på webbplatsen. Boxbike.se levererar till hela Sverige.